Akutek Oy
 Osaamista ja palvelua luotettavasti

© 2014 | Akutek Oy, Kruunuvuorenkatu 9A, 00160 Helsinki | info (at) akutek.fi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Bookmarks
Share via e-mail

FastMail – tehokasta monikanavaviestintää

FastMail on ohjelma joka osaa muotoilla viestisi sähköpostiksi kärsivällisesti ja tarkasti ohjeiden mukaisesti. Yksinkertaiselta näyttävä teksti muuttuu myyväksi markkinointiviestiksi. Helppojen ja yrityksesi ilmeen näköisten mallipohjien avulla viestit on helppoa ja nopeata toteuttaa.

FastMail – uusinta tekniikkaa

FastMail -suoramarkkinoinnin ja uutiskirjeiden postitusohjelma on uusinta tekniikkaa hyödyntävä helppo, nopea ja tehokas tiedottajan, markkinoijan ja myyjän työkalu — tehostat toimintaasi, saat aikaan enemmän ja nopeammin!

Ehdoton työkalu jokaiselle!


FastMail – tehokkuutta viestintään

Fastmailin avulla viesti voidaan lähettää perinteisenä postikirjeenä, sähköpostina tai jopa tekstiviestinä samanaikaisesti yhdelle taikka tuhannelle vastaanottajalle. Yksinkertaisesti nappia painamalla. Ja tutusta Microsoft Word tekstinkäsittelyohjelmasta.


Ota FastMail renki töihin ja uutiskirjeiden lähetys hoituu helposti

FastMail on jokaisen tiedottajan ja myynti/markkinointihenkilön ahkera ja rivakka renki, jolle voi huoleti antaa arkipäivän rutiinit hoidettavaksi. Itse voit keskittyä vain tuottavaan työhösi. Ja saat aikaan enemmän, nopeammin ja helpommin!


FastMail on renki joka voi hoitaa sellaiset arkipäivän rutiinit kuin myynti- ja kampanjakirjeiden tulostuksen, kuorituksen, tarrojen liimaamisen ja kuljetuksen postiin. Isäntää ei turhaan vaivata hanttihommilla.


FastMail renkinä osaa tinkiä postin kanssa ja löytää edullisimman tavan hoitaa markkinointiviestisi perille. Jos ilmainen sähköposti soveltuu, käytetään sitä. Joskus taas perinteinen kirje on sopivin muoto viestille. Toisinaan tekstiviesti muistutus on parastapa.


FastMail on renki joka osaa muotoilla sähköpostin ja www-sivut kärsivällisesti ja tarkasti ohjeiden mukaisesti. Yksinkertaiselta näyttävä teksti muuttuu myyväksi markkinointiviestiksi. Helppojen ja yrityksesi ilmeen näköisten mallipohjien avulla viestit on helppoa ja nopeata toteuttaa.

Lisätietoja...